Topp 10 Vårresmål i USA för 2020

Den långa och tråkiga vintern är över, och våren ser ut som en ny början. Om du bor på en plats där riktig vinter verkligen händer, vet du hur det är att vakna och känna att det är vårens första dag. Luften blir fräschare, solen skiner ljusare och varmare, naturen vaknar och du ser de första blommorna och gröna bladen. Det är ganska magiskt, du kan känna att du är i en Disney-film. Om detta är vad du siktar på, eller kanske du bara letar efter en bra plats för spring break, vi tror att dessa är de platser du bör gå för spring break i USA.

1.Miami Beach, Florida

Vädret är otroligt, platsen är vacker, alla är på gott humör och redo att ha kul – Vad är det inte att tycka om Miami Beach? Det finns också många bra restauranger med god mat, och nattlivet är bara perfekt för spring break.

2. Honolulu, Hawaii

Hawaii, för att vara ärlig, är en av de bästa, om inte det bästa stället att resa inom USA. Det är varmt här, naturen är vacker, utsikten är fantastisk, maten är så utsökt att du kan falla i en matkoma, för din information. Vem vill inte tillbringa en vecka eller så i ett semesterparadis med ett pulserande nattliv?

3. South Padre Island, Texas

Vissa människor kommer att känna igen det som en typisk spring break destination och tycker att det är corny, men vissa människor har aldrig ens varit här förut. Det är en liten ö, men det är den perfekta platsen för en klassisk Spring break. Ha kul hela natten och koppla av hela dagen – enligt min mening är det här en bra affär.

4. San Francisco, Kalifornien

Det här är Kalifornien, så bra väder är garanterat, och det här är San Francisco, så du vet att det kommer att bli ganska jävligt coolt. Nattlivet i denna stad är av denna värld, köket är otroligt, möjligheterna till sightseeing är oändliga, och samhället här är helt enkelt det bästa. Och dessa spårvagnar är så jävla bedårande att du bara måste ta en tur.

5. New Orleans, Louisiana

Denna stad är helt enkelt magnifik när det gäller arkitektur, och det är så knäppt att du kanske aldrig vill lämna. Maten här är fenomenal, så om du är en gourmet kommer du att befinna dig i himlen. Och det finns naturligtvis något att göra om du vill ha kul eller till och med bara spendera kvällen på att lyssna på riktigt bra musik.

6. New York, New York

Jag menar, det är verkligen inte en dålig tid att besöka New York. Även mitt på vintern finns det något att se i denna stad. Men våren är en bra tid att besöka New York om du vill undvika de vanliga kalla vintrarna här. Och det här är New York, behöver vi ens lista orsakerna till att detta är en bra destination? Det här är en stad som aldrig sover, det finns kultur, nattliv, Mat, attraktioner, något händer alltid här.

7. Portland, Oregon

Portland är ett slags gourmetmekka. Det är känt för sitt fantastiska kök. Men det finns andra attraktioner här. Du kan utforska staden eller vandra om du är på humör att känna dig ensam med naturen. Och på våren ska vädret vara tillräckligt varmt för att gå ut och känna sig vilad, men inte frusen.

8. Santa Catalina Island, Kalifornien

Denna ö är en utmärkt plats för dem som vill koppla av i vår. Det är väldigt lugnt och avkopplande. Du kan åka båt om du vill, eller prova snorkling eller dykning om du föredrar det. Naturen här är fantastisk, så vandring eller camping är också ett alternativ för utomhusentusiaster.

9.Holland, Michigan

Om du vill åka till Nederländerna, men du inte har tillräckligt med pengar för att resa till Europa – Holland, kan Michigan vara det näst bästa alternativet. Om du kommer hit på våren kommer du definitivt till flower festival och Dutch tulip festival. Staden är stor, det kommer att finnas musik och

street mat, konst och hantverk och i allmänhet en mycket lugn och festlig atmosfär.

10. Grand Canyon, Arizona

Om du vill ta en paus från stadens liv och rörelse och vill spendera lite tid ensam med dina tankar och njuta av den vackra utsikten – kan du inte gå fel med Grand Canyon. Det här är verkligen en av de saker som du bör se minst en gång i ditt liv, och intryck kommer säkert att bli oförglömliga.

Raketnica Blog