Thomas Kincaid Skapar Fantastiska Disney-Bilder

Disney-filmer har gett stunder av ren magi till alla på denna planet. De får dig att skratta, de får dig att gråta, och de ger dig alltid en underbar historia som du kommer att minnas för alltid. Och låt oss inte glömma deras fantastiska bilder: oavsett om du pratar om gamla filmer eller nya, ser allt bara fantastiskt ut. Men tänk om det finns ett sätt att få dem att se ännu bättre ut?

Thomas Kincaid undrade förmodligen samma fråga och kom med det perfekta svaret: rita dessa filmer.

Ja, det här är målningar. Det faktum att de ser nästan ut som digitala illustrationer förklaras av det faktum att Thomas faktiskt har ett mycket bra bud på en ritningsteknik som kallas chiaroscuro. Denna teknik använder stora kontraster för att skapa en illusion av djup och volym. Detta gör dessa målningar mycket mer fantastiska och grandiosa i skala än de faktiskt är. Det är som om dessa karaktärer lever i en helt 3D-värld, trots att de målades på duk.

Du kan tydligt se Att Thomas är ett stort fan av Disney-filmer, och han lyckas behålla filmens ursprungliga ton i var och en av sina målningar.

Jag skulle nästan vara benägen att be någon att betala den här personen för att manuellt färga varje bildruta och släppa dem på det här sättet, men jag är rädd att vi aldrig kommer att kunna leva i en sådan värld.

Som du kan förvänta dig av en samtida konstnär har Thomas en Instagram-sida där du kan följa hans arbete. Han har också en officiell webbplats där du kan göra nästan samma sak eller köpa några av hans verk i hans butik.

Priserna verkar rimliga nog, men jag tror att det beror på hur mycket du är villig att spendera på Disney pictures. Det finns ingen brist på talang i den här mannens arsenal, så om inget annat händer skulle det förmodligen inte skada att hålla ett öga på honom för alla fall. Vem gillar inte Disney?

Raketnica Blog