Sheila R Giovanni Gör De Mest Fantastiska Hyperrealistiska Blyertsritningarna

Att vara en penna artist är inte ett lätt jobb. Som barn var vi alla tvungna att rita med pennor, så knappast någon anser att detta är en unik färdighet. Och för att vara ärlig är de flesta blyertsritningar inte en unik färdighet alls. Hyperrealistiska blyertsteckningar är dock nu en färdighet som bara ett fåtal dödliga har. Sheila Ruth är en av de dödliga, och fan, hon vet hur man ritar med en penna. Allvarligt, titta på det här.

Naturligtvis, som du kan föreställa dig, har hon en Instagram-sida där du kan följa hennes arbete. Hon målar vanligtvis porträtt och arbetar naturligtvis mycket med superhjältar. Hur hon lyckas få dessa ritningar att se ut som en 4K-bild är bara bra. Inte en enda detalj går förlorad, och du skulle förmodligen inte tro att det här är ritningar om någon berättade för dig. Lyckligtvis publicerar Sheila också bilder av” Work in progress ” där du kan se hur hon gör dessa ritningar.

Jag kan knappt rita ett hus med tre fönster, så för mig är det verkligen imponerande. Hennes Instagram-sida visar också den brasilianska konstnärens arbetsyta, som, som ni kan föreställa er, är ett stort skrivbord med förmodligen tusentals finslipade pennor. Jag antar att det inte finns någon färg i detta universum som Sheila inte har i någon penna. Med tanke på hur många färgvariationer hon använder i varje ritning antar jag att det inte heller är en överreaktion att ha så många pennor.

Det måste ta dussintals timmar att slutföra var och en av dessa ritningar, och det förvånar mig bara hur helt klart dropparna med vatten och svett ser ut. Jag visste inte ens att pennor kunde göra det. Så om du inte har något annat att göra idag (vilket är bra, trots allt är det sommar), ta åtminstone en titt på Sheilas Instagram-sida och prenumerera på henne om du gillar hennes arbete. Det är svårt att argumentera för att med alla ansträngningar hon lägger in och de resultat hon får, skulle hon inte förtjäna åtminstone det.

Raketnica Blog