Ryska Flickan Antar Söta Lynx Kattungar Och Blir En Internet Sensation

Anastasia älskar djur, särskilt katter, men hon kunde inte motivera att köpa en fluffig kattvän, eftersom hon redan hade åtta hundar och tre hästar. Men en dag började hon leta efter en katt som inte skulle ha något emot att ha alla dessa hundar runt sig. Föreställ dig en liten, livrädd kattunge som bor i samma lägenhet med en stor husky och en ännu större samoyed. Ja, desperata tider kräver desperata åtgärder!

När hon upptäckte att det fortfarande fanns djurgårdar där lodjur höjdes för sin päls, insåg hon vad som behövde göras. Catwoman bestämde sig för att adoptera hjälplösa djur och delar nu sina stygga knep på sin Instagram. Anastasia utsåg den första lynxkattungen Geralt till ära för huvudpersonen i serien ”The Witcher”. Han är lika äventyrlig som sin bokaktiga motsvarighet, och ännu mer grym när det gäller att jaga fryst kyckling till middag.

Överraskande hjälpte hundarna Anastasia att ta hand om vildkatten. De underhöll honom, lät honom tugga på öronen och tassarna, blev faktiskt hans personliga kuddar och brydde sig inte ens när Geralt stal maten. Vilken underbar grupp vänner det är!

När Geralt var ett år gammal bestämde sig flickan för att adoptera en annan lodjur. Den här gången var det en tjej. Anastasia kallade henne ” bulle ”(vilket betyder” bulle ” på ryska) eftersom hon var så jävla charmig. Trots att lodjur vanligtvis är ensamma, kom Geralt och Bun ganska bra överens, som om de var nära släktingar.

Anastasia lärde snabbt de stora katterna att använda kattlådan och började gå dem i koppel som hundar. Men grannarna var inte glada över att de lever sida vid sida med vilda lodjur, som när som helst kan slå på sina weiner-hundar. Vissa människor från djurskyddstjänsten besökte till och med Anastasia för att se hur husdjur behandlas. Lyckligtvis visade den galna kattdamen att hon tar väl hand om sina djur, och det fanns inga fler oväntade Raider från myndigheterna (ännu).

Nu tycker Anastasia om att leva med 13 djur och säger att det i framtiden finns en god chans att hon kommer att rädda ännu fler djur från pälsälskarnas smutsiga händer. Allvarligt, killar, sluta bära päls, du är inte Grottmänniskor!

Raketnica Blog