Ronald Ong Fotograferar Djur För Att Göra Dem Konstiga, För Varför Inte

Det blir svårare och svårare att hitta lite slarv i dessa till synes eviga dagar av kronan. Vädret rensar upp, och vi måste fortfarande spendera större delen av vår tid inomhus, undvika sociala kontakter och hålla oss inlåsta med ingen annan än oss själva. Det kan verka som ett tråkigt och trist liv, men det har sina fördelar. Till exempel har du mer tid att lära känna de underbara Instagram-artisterna som Ronald Ong!

Vad Ronald gör verkar enkelt nog: han fotograferar djur och förvandlar dem till konstiga, surrealistiska konstverk. Det handlar vanligtvis om Mat, Men han håller sig inte till bara ett ämne. Han använder alla slags föremål och till och med andra djur om det är vettigt för djuret han försöker fotografera.

Lite är känt om konstnären själv. Han är en 21-årig digital konstnär från Malaysia, men vi har ingen aning om hur länge han har skapat dessa konstverk. Självklart är han antingen extremt begåvad eller har gjort det i många år – kanske båda.

Självklart kan mycket sägas om hur estetiskt tilltalande dessa verk är. Djur sammanfogar så smidigt med föremål att det verkar nästan verkligt. Även om fotografering i sig förmodligen inte kräver så mycket skicklighet (även om det är långt bortom mina förmågor, men mina photoshop-färdigheter är nära noll), tror jag att huvudattraktionen för dessa konstverk är det kompletta konceptet och hur allt ser ut.

Naturligtvis, som alla anständiga konstnärer, har Ronald Ong en webbutik där du kan köpa några av hans konstverk på tryck. De säljer till ett ganska anständigt pris, så du behöver inte ens bryta banken för att få ditt vardagsrum att se ut som ett surrealistiskt djurparadis. Man kan argumentera varför du vill göra det här, men låt oss bara lämna det till en annan artikel och dra slutsatsen att du kan.

Jag är säker på att vi kommer att höra mycket mer från den här fantastiska artisten i framtiden, och nu kan du följa honom på Instagram för att hålla dig uppdaterad med allt Ronald Ong gör!

Raketnica Blog