Realistisk Broderi Av Mat Som Gör Din Mun Vatten

Du kanske tror att du just nu har sett allt, och ingenting kan överraska dig längre, men jag är nästan säker på att den här broderikonstnären kommer att klara det. De prenumererar på @ipnot på Instagram, och deras broderi är så realistiskt att du kommer att bli förvånad. Tro mig när jag säger att du aldrig har sett broderier som såg så coola ut tidigare.

Vi skulle säga att detta inte är av denna värld, men i själva verket är ämnet mycket vanligt och gränsar till det vardagliga. Konstnären skapar främst broderi baserat på mat, men hennes teknik och realism är helt enkelt otroligt.

Denna japanska broderikonstnär blev bekant med broderi från en ung ålder. De såg hur deras mormor gjorde det och blev inspirerade att försöka behärska detta hantverk. De har provat många broderitekniker, men deras favorit är den franska knuten. Detta är ett sätt att skapa broderi en knut i taget. De säger att de använder tråd och nål på samma sätt som konstnärer använder en borste för att skapa sina verk i ett slag, eller i det här fallet en knut i taget.

Resultatet är helt enkelt lysande. Inte bara det, Ipnot lyckades hitta de perfekta trådfärgerna för att representera varje matbit. De fick texturen rätt, och viktigast av allt, det ser legit ut. Deras broderi är helt tredimensionellt och ser ut som en miniatyrversion av the real thing.

De lyckas till och med lämna några strängar, och de ser ut som elastisk ost eller nudlar som du ska svälja medan du njuter av en bra tallrik ramen. Du måste ge det till Ipnot. De använder alla möjliga knep för att få broderiet att se ännu mer realistiskt ut. Det är definitivt tillräckligt bra på egen hand, men de gör sitt bästa.

Deras Instagram-inlägg är faktiskt en mästarklass i kreativ fotografering. Varje vinkel är genomtänkt, belysningen är felfri och rekvisita fungerar verkligen för att förmedla konstnärernas vision ännu bättre. Det är verkligen imponerande att se hur en massa mångfärgade trådar kan bli en mycket realistisk livsmedelsprodukt i händerna på en riktig brodermästare.

Vi kan inte bestämma vilka som slog oss mer: uppmärksamhet på detaljer eller hur man korrekt återspeglar själva tanken på att skapa broderi, som faktiskt är tredimensionellt och har rörelse. Kaffe bör vara en av våra favoriträtter, liksom pizza. Hur dessa skydd sträcker sig precis som oststräckor är bara galen. Vilket genialt slag!

Raketnica Blog