Nicholas Zitzmann-den värsta American Idol-Audition i showens historia

Ah, de goda gamla dagarna med dumma realityshower. Kommer du ihåg den överlevande? Vad sägs om en toppmodell eller en amerikansk idol? Ja, låt oss prata om idolen en sekund. Hur många lurade människor har vi sett i den här showen? Varje vecka uppträdde minst en eller två extremt begåvade sångare i gruppen. Och sedan var det mycket skrattstock som vi alla pekade fingrar på i flera månader.

Ange Nicholas Zitzmann med sin övernaturliga återgivning av ”Unchained Melody”. År 2015 reste denna 27-åriga mjukvaruingenjör hela vägen från Midvale, Utah, för att visa sina magnifika vokalförmågor för tre American Idol-domare. Det är inte ovanligt att se människor med teknisk utbildning pröva lyckan vid sångtävlingar, men de passerar sällan den första porten. Snälla hata mig inte! Du vet att det är sant.

Föreställ dig själv som mjukvaruingenjör i något företag som sitter på skärmen hela dagen och tänker för dig själv: ”Gud, Jag kan definitivt sjunga! Kanske. Kanske? Det skulle inte skada att prova din röst på en nationell show som är känd för att göra narr av människor som inte kan sjunga. Åh, och jag väljer en av domarens favoritlåtar, vilket också är oerhört svårt! Vad kan eventuellt gå fel?”

Enligt konstnären drev hans kollegor honom för att förverkliga denna omöjliga dröm, även om de inte hade någon aning om att han kunde sjunga. Men de berömde honom som musiker, så det är något. Inte alla som kan spela ett instrument är en begåvad vokalist, särskilt när det gäller låtar av hög komplexitet, som Unchained Melody av de rättfärdiga bröderna.

I alla fall, Nick Zitzmann är verkligen en av de mest anmärkningsvärda American Idol tävlande under de senaste sju åren. Även showen uppmärksammar hans konstiga personlighet tack vare sin smarta redigering. När Nick kom på scenen kunde man säga att Simon handlade om sin vilda energi, särskilt när Nick sa att han var körens ledande röst.

Som du kan föreställa dig förstörde vår sötaste mjukvaruingenjör Simons favoritlåt, och av någon anledning fortsatte han bara att spela! Det är roligt, men bara Simon tyckte inte riktigt om den här föreställningen, medan de andra två domarna förmodligen var hörselskadade. I ett fall blev Nick en av de mest ökända icke-kändisarna i Amerika.

Men det här är inte slutet på denna ovanliga historia! Zitzmann bestämde sig för att acceptera Cowells kritik utan att springa i tårar, som många andra hade gjort tidigare. När Ryan Seacrest frågade honom om han skulle försöka igen, Nick ljög och sa, ”kanske nästa år.”Efter att den unga idolen tittade på hans band måste resultatet ha ändrat sig.

Någon gång senare släppte Nicholas ett 10-minuters videosvar där han anklagade producenterna och redaktörerna för showen för att medvetet sätta honom i ett dåligt ljus. Åh, kära Nicholas, de behövde inte ens flytta en enda muskel. Det är allt på grund av dig, älskling!

Och så blev denna roliga audition viral och blev känd som en av de värsta i American Idols historia. Men hej, vi pratar fortfarande om den här killen, så även dålig publicitet kan göra dig bra.

Raketnica Blog