Neko Cups-Charmiga Sandformar Är Redan Här!

Fluffiga, lekfulla och ibland arga och grymma – katter är jävla fantastiska husdjur. Meowsters är aldrig tråkiga. Jag vet för att jag själv har tre fluffiga barn. De jagar fjädrade leksaker, fångar insekter, äter plastpåsar som på McDonald ’ s, och ibland, när de tycker att deras beteende är värd en person, kommer de och kramar oss och spinner som en traktor. Och just nu är allt bra i världen. Du glömmer till och med en sekund att världen terroriseras av en pandemi.

En sovande katt ger lugn och komfort till alla hem, för vad kan vara trevligare än en massa kattungar som krullas upp som brödbröd? Dessa vilande små bollar av päls är de sötaste varelserna på planeten, och något galet företag från Japan har hittat ett sätt att använda denna fridfulla kattenergi. Och de är redo att dela sitt lysande koncept med resten av världen.

Vi presenterar dig de revolutionära Neko cups! Dessa ”kattkoppar” är 100% miljövänliga, gjorda av bambu och plastskal. Detta är en patenterad teknik, fråga inte. Vi behöver inte veta alla detaljer, Det räcker att formarna kan tvättas och de finns i olika färger. Och lyckligtvis har de dessa funktioner.

Tänk bara på alla underbara möjligheter. Med dessa kattungar kan du förvandla din lokala strand till en mycket sötare lokal strand.

Kanske dekorera din trädgård eller till och med laga en skål ris med grönsaker i form av en katt! Du kan göra detta med något ämne med liknande eller tätare konsistens, till exempel jelly. Din familj kommer att vara glad över dem!

Förhoppningsvis, när hela denna COVID-katastrof är över, vi har alla möjlighet att ta dessa underbara former och göra tusentals sandkatter från alla stränder runt om i världen. En man kan drömma, eller hur?

Under tiden, håll dig säker, håll avstånd, och snälla, för Guds skull, bära en mask offentligt!

Raketnica Blog