Lyxiga Airbnb-Trädhus Där Du Kan Stanna Efter Karantänens Slut

Resor kommer sannolikt att vara något främmande i år på grund av karantän på grund av Covid-19 över hela världen. Vi får nästan inte gå ut, så vem skulle allvarligt tänka på att åka till ett turistmål om några månader? Vi kommer förmodligen att tillåtas, men det betyder inte att vi måste göra det.

Om du letar efter en mer privat resa finns det alltid en avlägsen airbnb. Och det finns inget mer avlägset än ett trädhus. Låt oss ta en titt på några trädhus där du kan isolera dig från resten av mänskligheten tills det är relativt säkert att besöka stränder igen.

Treehotel, Sverige

Detta är inte ett helt separat hotell, men ett antal sviter på trädtopparna. De mest populära av dem har förmodligen formen av någon form av UFO. En extra bonus för dessa trädhus är att de låter dig observera norrskenet, vilket alltid är höjdpunkten på varje resa!

Trädhus i Trinity Beach, Queensland, Australien

Queensland är ett av de mest magnifika hörnen i Australien, så det är vettigt att de skulle dra nytta av detta genom att bygga ett hyrt trädhus. I det här fallet skulle det vara mer lämpligt för ett hus på en stolpe, men ingen kommer att argumentera med semantik om de ser lyx inuti detta enorma trädhus. Den har tre sovrum, en pool, fönster från golv till tak….Detta är det mest lyxiga trädhuset!

Fabulous Tropical Treehouse, Hawaii

Detta trädhus, vackert placerat ovanför trädtopparna på Hawaii, ger dig en fantastisk 360-graders utsikt över det omgivande området. Detta är en absolut koppling till Moder natur i ett av världens vackraste hörn.

Atlanta Alpaca trädhus i bambuskog, Georgien

Folk visste förmodligen inte ens att det fanns en bambuskog i Georgien, men det är väldigt verkligt, och det har till och med ett av de coolaste airbnb-trädhusen i världen. En av de stora bonusarna är att alpackor strövar omkring i grannskapet. Alpacas är alltid ett plus, eller hur?

Sök Efter Hotell I Summit Prairie Observation Deck, Oregon, Usa

Förmodligen en av de högsta hyra trädhusen i världen, den sitter 40 meter över marken. Det är förmodligen inte den roligaste upplevelsen om du inte gillar höjder. Det kan endast hyras från April till November, vilket innebär att du inte kommer att kunna använda den för att njuta av den vackra utsikten över slätterna på vintern.

Sök Efter Hotell I Fox House, Nashville, Tennessee, Usa

Saker verkar gå ganska bra i Amerika när det gäller dessa Treetop airbnb hotell. Rävhuset är mest känt för sin unika form och vinklar. Det är inte det mest lyxiga trädhuset på den här listan, men det kompenserar för bristen på lyx med stor charm och klassisk rustik stil.

Kilauea Volcano Tree House, Hawaii

Om du vill ha en trädkoja som ligger bara några minuters promenad från Kilauea vulkanen, är detta vad du behöver. Jag svär, ingen kommer att skylla dig för att du bor i ett trähus som ligger bara några minuters bilresa från en aktiv vulkan. Som om det inte räckte för din inre mordbrännare, har treehouse också en öppen spis och en bubbelpool. Det allmänna temat här verkar vara ”hot stuff”.

Ett trädhus i en tropisk skog med varma källor, Costa Rica

Jag är inte säker på om jag fortfarande behöver sälja detta till dig, för nu har du förmodligen redan insett att vi pratar om ett trädhus i Costa Rica som ligger bredvid varma källor. Om det inte tar dig någonstans, är jag inte säker på att några andra funktioner i detta trädhus kommer att övertyga dig annars.

Raketnica Blog