Konstnär, Författare Till Lustiga 50-Cent Väggmålningar, Attackerades

Inspiration är en mystisk sak som kan slå på det konstigaste sättet. Vissa konstnärer hittar inspiration i naturen, andra i konst skapad av andra konstnärer, vissa människor har inspirerande drömmar, och andra finner det i hjärtat. Konstnären vi ska berätta om idag verkar ha hittat en inspirationskälla i den berömda rapparen 50 Cent.

Konstnären är bara känd av sitt Instagram-smeknamn Lushsux, och nyligen har hans passion blivit att måla väggmålningar på 50 Cent, liknande andra kända personer. Han skapade 50 Cent väggmålningar som visar Mike Tyson, Post Malone, Donald Trump, Mike Pence och många andra kända personer.

Först verkade det som om 50 Cent var roade av den här artisten. Han delade ofta sina inlägg på Instagram och lät den här killen halvsarkastiska rop på sitt konto. Det var till och med lite beröm när han undrade hur Lushsuk lyckades göra dessa väggmålningar så snabbt och få det att se så enkelt ut. Och om du tänker på det är det ganska imponerande hur konstnären lyckas skapa dessa väggmålningar så snabbt och samtidigt så bra, och likheten är slående, även när han blandar kändisar.

Men denna överraskning förvandlades snart till obeslutsam irritation när väggmålningarna på 50 Cent tandlös och 50 Cent ser ut som Taylor Swift dök upp. Rapparen sa skämtsamt att han var irriterad och att konstnären behövde sparka upp för det. 50 Cent undrar också varför konstnären valde honom som huvudobjekt för väggmålningarna.

Det är allt roligt och spel tills någon blir skadad, och som du vet är det precis vad som hände. Det verkar som om några av de inte så kunniga 50 Cent-fansen tog sina signaturer för allvarligt och bestämde sig för att följa hans begäran. Väggmålningskonstnären publicerade nyligen på sin Instagram att han attackerades av 6 eller 7 personer när han gjorde sin sista 50 Cent väggmålning. Han hamnade på sjukhuset och lade upp ett foto av sin kudde med spår av blod på den.

Han säger att det inte är första gången han har fått problem på grund av detta, och han gillar inte att ta upp dåliga saker, men det verkade som ett bra tillfälle att påpeka att vissa människor tar sin konst för allvarligt och blir våldsamma med det. Och allt för att han gör narr av 50 Cent i sitt arbete.

Medan 50 Cent fick reda på att konstnären skadades och omedelbart publicerade ett meddelande på sin Instagram och distanserade sig från olyckan. Han delade sin väggmålning gjord av Lushsux och undertecknade den med orden: ”konstnären fick” in ”det var inte jag, jag gjorde det inte. ”(konstnären blev träffad i ansiktet, och det var inte jag, jag gjorde det inte).

Senare delade han ett annat inlägg och önskade muralkonstnärens återhämtning. Det verkar som om 50 Cent inte är emot att marknadsföra konstnären, även om han tycker att några av hans verk är ganska konstiga och mystiska.

Lushsuks själv säger att han inte kommer att sluta, för målningarna gör honom lycklig, och hans skapelser får andra att skratta. Så varför slutade han? Han försöker bara ha kul och dela glädjen, och om vissa människor inte förstår det, ja, det är deras problem, kommer han att fortsätta göra sin sak.

Raketnica Blog