Kommer Zendaya att gå med i säsong 3 i HBO-serien”Euphoria”?

Den andra säsongen av en av HBO: s mest polariserande shower, Euphoria, släpptes äntligen den 10 januari 2022. Fans har väntat på fortsättningen av New age-remake av den israeliska TV-serien med samma namn om tonårsmissbrukare sedan 2019. Så det är faktiskt inte så länge, men det spelar roll. Sedan dess har Zendaya, som spelade i den amerikanska versionen, lagt till flera box office-filmer i sin portfölj och etablerat sig som en stilikon runt om i världen. Senast såg vi henne spela MJ i den nyaste Spider-Man-filmen, och innan det spelade Zendaya Shani i Dune.

Trots hennes andra, mer lukrativa projekt förblir Drakes HBO-serie toppen av Zendayas portfölj. Det här är historien om en ung tjej som heter Rue Bennett, som återvänder till skolan efter en svår rehabiliteringsperiod, där hon fick på grund av narkotikaproblem. Rue går snabbt av rälsen igen tills hon möter Jules, en transgenderflicka med ett lika svårt öde.

På många sätt ekar denna historia biografin av showens manusförfattare och regissör Sam Levinson, som kämpade med narkotikamissbruk som tonåring och gav skådespelerskan mycket insiderinformation. Enligt honom, trots bristen på personlig erfarenhet, kom Zendaya snabbt in i rollen och kände all smärta som Ru upplevde. ”Euphoria” är inte en vanlig tonårsdrama-TV-show från företag som ABC eller The CW. Detta är ett riktigt drama, och tack vare denna serie har Zendaya blivit ansiktet på Generation Z. hennes karaktär är en kollektiv bild av modern amerikansk ungdom som lider av felaktiga val och ännu värre omständigheter.

Nästan omedelbart efter lanseringen av den första säsongen av Euphoria 2019 blev det klart att det definitivt skulle bli en andra säsong. Pandemin gjorde naturligtvis sina egna justeringar och bromsade filmprocessen, men det stoppade inte denna rolling stone. Så efter att ha sett den andra säsongen var fansen lite på kanten, utan att veta om de skulle se uppföljaren eller inte, men lyckligtvis bekräftade den officiella Twitter-sidan att den tredje säsongen övervägs, och Zendaya är 100% klar, även efter en skada på set!

Ser du redan fram emot säsong 3?

Raketnica Blog