Killen Reser Runt Om I Världen Och Tar Bedårande Selfies Med Lokala Djur

Att ta selfies när du reser är inte något nytt eller original. Alla vill att dessa fragment av minnen som lagras på sina telefoner eller i molnet ska kunna återuppleva dem igen. När allt kommer omkring kan några av dessa stunder aldrig hända igen. Med tillgång till foton på Instagram kan vi visa våra vänner och släktingar alla de coolaste platserna, pittoreska platser och ibland härlig kommunikation med den lokala faunan, så att de kanske nästa gång vet vart de ska åka under sin resa.

När det gäller att ta selfies med söta djur gör ingen det bättre än den här 29-åriga killen från den australiensiska Guldkusten som heter Allan Dixon, även känd som animal whisperer. Han tar inte bara vanliga bilder, Åh nej. Var och en av hans bilder är mer charmig än den tidigare, och det här är några av de mest användbara selfiesna på internet. Enligt Allan, för att ta sådana fantastiska bilder, behöver du bara en kärlek till djur och lite tålamod.

Han närmar sig vanligtvis djuret, pratar med honom om väder-och kryptokurspriserna, kanske lite om de senaste memerna, du vet, för att få dem att slappna av lite. Om djur vet att du är en nörd, är de mindre benägna att bita dig, eller hur? Sedan, om djuret inte verkar tänka på, börjar han stryka dem och behandlar dem till godis innan han så småningom tar den här enstaka selfie med dem. Just nu innehåller Dixons samling dussintals, om inte Hundratals söta bilder med quokkas, koalor, lamaer, känguruer och andra bedårande djur. Här är bara några av de bästa bilderna!

Är det ofta möjligt att träffa känguruer på stranden?

Ett leende gör detta foto tio gånger bättre.

Här är en selfie med en vänlig alpacka.

Den kanadensiska älgen är vanligtvis en läskig varelse, och ändå…

Den lilla tätningen är för söt för den här världen.

Varför ett så besviken ansikte, Dixon?

Jag kan inte tro att han på något sätt fick dem att sitta still.

Berätta för mig att det här inte är den mest användbara bilden du har sett hela dagen. Jag vågar det!

Se upp! Låt dig inte bli trampad och leka med en elefant, Allan.

Lemurs ansikte erövrar helt Internet.

Titta på den här majestätiska hästen. Han vet vad som händer.

Även sköldpaddorna står i kö för att ta en selfie med Allan.

Killar, han hittade verkligen Nemo!

Trots det faktum att detta är en vanlig anka är skottet fortfarande Vansinnigt sällsynt.

Och slutligen har vi en användbar selfie med den legendariska Australiensiska youtuber/animatören Jayden och hennes underbara vän, ARI the bird <3

Raketnica Blog