Kameleoner Som Håller Små Vapen I Sina Händer Är Det Bästa Som Kan Visas 2020

Michigan bosatt Emma Ward har en söt kameleont som heter Olive. Han vet hur man döljer sig, sticker ut sin superlånga tunga och i allmänhet njuter av ett skyddat liv. Som ofta händer med fredsälskande varelser, mobbas de av andra, mer aggressiva arter. Så en dag beslutar Olive att hon har fått nog av detta lugna liv och tar sin ärftliga bladkoppling för att åka dit, samla en arm och besegra den onda ödlan. Jag menar trollkarlen.

  1. Det här är Olive, och hon är redo att slå ner på skurkarna.

2. Hennes halberd ser ännu mer imponerande ut.

3. Men det här… Denna svärdpistol verkar vara perfekt för både närstrid och strid. Mycket smart, ödla!

4. Prickskytten gick in i striden.

Skulle det inte vara bra, va? Tyvärr är sanningen lite mer vardaglig. Olive kommer att ta tag i något föremål, oavsett om det är ett litet svärd, en LEGO-kopp eller i allmänhet något som är tillräckligt litet för att hon ska ta tag i. Och du måste erkänna att allt ser roligt ut i de breda tassarna.

5. Och sedan sitter Jerry där med en kopp kaffe.

6. Men du bör aldrig underskatta Jerry. Han är galen!

7. Tror du mig inte? Möt hans yngre bror, Rexy.

När hon gav Olive detta LEGO-svärd förväntade hon sig inte att ödlan skulle få världsberömmelse på några veckor. Bilderna har blivit virala! Mer än 360 000 personer har gillat det här inlägget på Twitter ensam, och det räknar inte Instagram, Imgur och Reddit. Naturligtvis, efter att ha fått ett så positivt svar, gick andra användare med i denna trend och publicerade sina egna husdjur som håller saker och till och med artister som visar dessa skaliga krigare.

8. Druiden talade. Sluta fred, inte krig.

9. Kameleoner är inte de enda djuren som kan hålla föremål.

10. Denna flygande ekorre är lika (om inte mer) bedårande!

Raketnica Blog