Jen Corgi-Instagram Kändis

Med tanke på hur 2020 går, behöver vi alla goda nyheter eller en inspirerande historia som skulle lyfta våra andar varje dag. Det är där Corgi-genen kommer in. Detta är en speciell liten corgi som bor i Japan. Och som de flesta corgis har han en lång svans som definitivt skiljer honom från mängden. Dessutom gör han också de mest charmiga ansiktsintrycken, som många har märkt och varför han är en riktig internetkändis. Hans Instagram-konto hade mer än 150 000 följare.

Jen är uppenbarligen en mycket bra pojke. Vi skulle gå så långt som att säga att han är den bästa pojken. Han är smart, rolig och mycket sällskaplig. Han gillar att gå med sina ägare och är alltid glad att följa med dem till parken eller till och med till ett arbetsmöte. Han älskar bara att träffa nya människor och naturligtvis valpar. Och hans glada och glada karaktär gör honom till en favorit hos allmänheten, och han får alltid fina kommentarer på gatan.

Men hans utseende och personlighet är inte det enda som gör honom speciell. Jen föddes med ärftligt kroniskt njursvikt, vilket innebär att Jen tillbringar mycket tid på veterinärkliniken. Han måste gå till veterinären varannan dag för dialys, han får också flera injektioner och tar regelbundet sex olika typer av mediciner.

Han är på en speciell diet, och även hans godis måste vara speciellt förberedd. Dessutom har Jen ibland anfall. Det finns inget botemedel mot hans sjukdom, och han kommer förmodligen inte att leva så länge som de flesta andra hundar.

Men dess ägare älskar det så mycket att de är redo att klara av allt. Trots det faktum att vård av honom kostar dem mycket pengar, och hans frekventa medicinska förfaranden tar ganska mycket tid, tycker de att det är värt att ha en så söt hund.

Gene sover i samma säng med dem, och de gör allt för att ge honom det bästa möjliga livet. De vet att det inte är lätt för honom att klara sitt tillstånd, men deras mål är att göra honom så glad och bekväm som möjligt, och uttrycket i ansiktet är ett bevis på att han lever sitt bästa liv. Han är redan 5 år och vi hoppas att han kommer att ha många fler födelsedagar i framtiden.

Vi föreslår att du prenumererar på Gen på Instagram för att få en del av de dagliga flirta och charmiga ansikten han skildrar.

Raketnica Blog