Jarvis Katten Stal Sin Man

Internet har definitivt en svaghet för söta djur, eftersom de verkar bli virala mycket oftare än människor. Men oavsett hur många söta bilder av katter du ser på Internet finns det fortfarande människor som tror att katter kan vara tillgiven och visa kärlek. Det finns en falsk tro på att katter inte bryr sig vem du är och om du verkligen är i närheten så länge de är fulla. Men detta skotska lop-öra som heter Jarvis bevisar att detta inte är fallet.

Jarvis är en 6-årig Scottish fold-man från Thailand, och han blev nyligen viral när hans ägare Nasreen Hami publicerade bilder av honom på Facebook. Hon undertecknade sitt inlägg med orden som Jarvis stal sin man. Och vi förstår helt vad hon menar. Jarvis katten är kär i Nasrins man.

Nasrin säger att Jarvis älskar sin man så mycket att han följer honom runt huset, sitter på honom, sover på honom och faktiskt använder något ögonblick för att visa tillgivenhet. Det mest charmiga Jarvis gör är att alltid hålla Nasreens make sällskap när han äter middag. Och nej, det är inte för att Jarvis försöker stjäla mat eller be om godis.

Jarvis är faktiskt en mycket trevlig och artig katt. Han ber inte om mat och har faktiskt aldrig ätit mänsklig mat i sitt liv. Han äter bara kattmat. Han åt aldrig ens fisk när Nasrin och hennes man åt den. Det är allvarliga kattmaner, tycker du inte?

Nasreen delade också att sedan Jarvis blev viral på internet har hon fått en hel del meddelanden, och många antar att Jarvis är en kvinnlig katt eftersom han är så söt och tillgiven. Men det är det inte, Jarvis är definitivt en hane, och ja, kattpojkar kan också vara mycket kärleksfulla.

Ett annat meddelande Nasrin ofta får om Jarvis är om han är till salu. Av någon anledning började folk anta att de kunde köpa den här kärleksfulla katten och behålla den för sig själva. Detta är inte heller fallet. Nasrin och hennes man älskar Jarvis väldigt mycket och tänker absolut inte sälja honom eller ge bort honom. Jarvis har varit med dem i 6 år, och de är otroligt förtjust i honom och anser att katten är en familjemedlem, och de hoppas kunna njuta av hans företag under mycket lång tid.

Så, som du kan se, är katter faktiskt kärleksfulla varelser, de behöver bara hitta sin man, och sedan kommer de att duscha dem med kärlek. Jarvis gillar att göra detta när han lägger sin tass på Nasreens mans arm för att visa att han anser att hennes man är sin man och att visa sin hängivenhet mot honom. Det är jävligt sött, du kan inte argumentera med det.

Raketnica Blog