Japansk Mamma Förvandlar Tråkig Mat Till En Riktig Ätbar Konst!

Som en picky eater vet jag hur krävande våra” släktingar ” kan vara. Vissa av oss gillar inte ost eller vitlök; andra äter inte maten som finns på tallriken. Men, för att vara ärlig, dessa psykopater hör hemma i ett dårhus. De flesta kräsna ätare är barn, och det beror på att de är uttråkade.

Barn gillar ovanliga och färgglada rätter, även om det är en vanlig potatismos i form av någon Disney-karaktär. Vad som än är roligare-de kommer att äta det!

Smak är inte så viktigt för dem. Naturligtvis är det bra om skålen ser ut och smakar himmelsk, men först måste du få dem att svälja betet. Därför är vissa föräldrar förtjust i konsten att laga mat för att behaga sina små ”gourmeter”.

En sådan förälder är Etoni Mama, mor till tre små flickor från Tokyo, Japan. Hon lagar läckra och otroligt läckra rätter med de enklaste ingredienserna, som stekt ägg, ris, korv, etc.

Varje dag matar Etoni sina glada barn färgglada tecknade inspirerade rätter efter att ha lagt dem på offentlig visning på hennes Instagram.

Denna vansinnigt begåvade kvinna, som inte har någon speciell kulinarisk utbildning, lyckas på något sätt imponera på barn och vuxna runt om i världen.

Och om du inte är imponerad, fortsätt bara bläddra igenom hennes flöde. Lita på mig, du hittar något som kommer att locka din uppmärksamhet.

Itoni är mästaren i Kyaraben (”karakteristisk bento”), en japansk lunchlåda som innehåller en mängd olika snacks inspirerade av djur, växter och naturligtvis referenser till popkultur.

Om du någonsin har försökt att laga något från detta, även det enklaste, vet du att det inte är lätt alls. Och Etoni gör det så bra att du inte kan låta bli att höja din slobbery käke varje gång hon lägger upp något nytt.

Efter flera år med att publicera sina kulinariska verk på Instagram har denna japanska mamma fått mer än 150 000 följare. Men nu har hon gått ännu längre och bestämt sig för att publicera en kokbok med sina läckra skapelser för att hjälpa andra föräldrar att laga fantastiska rätter till sina snabba små!

Raketnica Blog