Interstellar Tema Restaurang I Mexiko

Interstellar var en väldigt konstig film. Någon gillade det, någon tyckte inte om det, många förstod det verkligen inte första gången de tittade på det, och de var för lat för att granska det igen. Men om det finns en sak som vi alla kan komma överens om, hade Interstellar ganska stellar visuella.

Till slut vann han ett BAFTA-pris och en Oscar för visuella effekter. Så om du vill uppleva en del av det mirakel som du upplevde när du tittade på filmen, men i en mer realistisk miljö, finns det en restaurang i Mexiko som du definitivt bör besöka.

Restaurangen ligger i Mexico City, Mexiko, och det tog tre olika kreativa studior att utforma denna anläggning belägen inuti Citibanamex center. Tanken var att skapa något som skulle låta dig njuta av en måltid som verkligen verkar vara av denna värld.

Det tog 250 000 LED-lampor med en unik design och en mycket specifik plats för att förvandla ett rum på 200 kvadratmeter till något som kosmisk Magi. Lamporna kantar restaurangens väggar och tak och skapar 3D-former som verkligen förändrar utrymmet runt och får dig att känna att du flyter i rymden. Tabellerna här speglas, så ljusreflektioner förstärker bara platsens övergripande Magi.

Men det är inte bara lamporna, det finns också den berömda bokhyllan som har återskapats för att se ut som den i filmen, komplett med flygande böcker upphängda i luften för att ge dig den känslan av viktlöshet och viktlöshet som visas i filmen.

Och dessutom kan du dö för riktig mat här, och även om du är i Mexiko är denna plats ett måste. Det kommer att bli en oförglömlig upplevelse som du kommer att minnas för resten av ditt liv. För även om du kan titta på en film på DVD eller online, slår ingenting att äta på en plats som ser så ut ur denna värld och så fantastisk.

Du kommer att berätta för dina vänner, familj och kollegor om det i flera månader efteråt, och vi slår vad om att de kommer att vara mycket avundsjuk på att de inte var där för dig att njuta av en sådan upplevelse. Faktum är att vi till och med skulle säga att det är värt att planera en resa till Mexiko runt denna interstellära tema pärla.

Raketnica Blog