Hur Lindsay Lohan förvandlades från en stjärna till en enstöring och vad hon gör nu

Vid 35 års ålder hade Lindsay Lohan upplevt så mycket att även de modigaste rockstjärnorna skulle skämmas. Hon började sin modellkarriär vid tre års ålder, blev en av de mest lovande unga skådespelerskorna i sin generation, släppte ett par musikalbum, lanserade ett modemärke, förstörde sin lysande karriär, hamnade i fängelse, störde rehabiliteringsprogram flera gånger, ville gå i krig i Irak, stödde Harvey Weinstein, fångades stjäla smycken och andra saker vi aldrig kommer att höra om. Men det var då; nu verkar hon fast besluten att återfå sitt goda namn.

I slutet av 1990-talet spelade Lindsay i kultkomedin ”The Parent Trap” och blev omedelbart huvudkonkurrensen för Olsen-tvillingarna. Efter hennes första framgång uppträdde Lindsay i filmerna Freaky Friday och Mean Girls, vilket gjorde henne till drottningen av tonårskomedier. Trots genrens dumhet såg branschpersonal potential i Lindsay och jämförde henne med en ung Jodie Foster.

År 2002 bestämde hon sig också för att hon kunde sjunga och tecknade ett kontrakt med Emilio Estefan. Men strax efter tecknade Lohan ett nytt kontrakt med Casablanca Records, som släppte sitt första album, Speak. Albumet kom aldrig till toppen av musiklistorna, men det var fortfarande ganska populärt, även om kritiker noterade att Lindsay borde hålla sig till att agera.

Problem började uppstå i slutet av 2004. Lindsay bröt upp med sin pojkvän, gick till sjukhuset med en njureinfektion och gick sedan till klubbar med Paris Hilton varannan natt och bodde faktiskt på ett hotell. Varje år eller så som följde gjorde Lindsay något dumt som skadade inte bara hennes hälsa utan också filmerna där hon spelade in.

År 2007 arresterades hon för rattfylleri, och två veckor efter att ha lämnat rehabiliteringskliniken arresterades Lindsay igen. Den här gången tog hon puffar. Som ett resultat tillbringade Lohan två veckor bakom barer istället för 90 dagar och lämnade rehabiliteringscentret efter 23 dagar. 2011 lade hon till stöld i sin repertoar när hon fångades och stal ett halsband från en smyckenbutik.

Under tiden försökte Lindsay vara relevant genom att prata nonsens, till exempel 2006 uttryckte hon en önskan att gå med i den militära operationen i Irak, och 2008 erbjöd hon sina tjänster till Barack Obamas kampanjhögkvarter. Det värsta fallet hittills var när Lohan försvarade den ökända producenten Harvey Weinstein och sa att hon hade fått flera roller i sina filmer, men han uppförde sig aldrig respektlöst mot henne. Ja, för om det inte hände dig kunde det inte ha hänt någon annan.

Lohans personliga liv var också mycket instabilt. Hennes första förälskelse var Aaron Carter, men han var en riktig spelare dejting Hilary Duff på sidan. Låt oss hoppa över ett decennium och prata om Lindsays första seriösa förhållande med sin partner på showen på 70-talet Wilmer Valderrama. År 2004 skulle de till och med gifta sig, men ingenting kom av det. Det bröt hennes hjärta, och hon började dejting män och kvinnor som om det inte fanns någon morgondag. År 2015 slog skådespelerskan ett långvarigt förhållande med en rysk affärsman som bodde i London, Egor Tarabasov, bara för att anklaga honom för förräderi och våld i hemmet ett och ett halvt år senare.

Under de senaste åren daterade hon (påstås) den koreanska kroppsbyggaren Jae Yong Ha och Liam Hemsworth efter hans uppbrott med Miley Cyrus. I början av 2020 startade Lindsay en ny romantik med Bader Shammas, som är så rik som möjligt. Men Lindsays främsta kärleksintresse nyligen har varit Grekland. Ja, landet. Här fann hon fred och bestämde sig för att starta ett nytt liv som affärskvinna. Hon har öppnat flera klubbar-nattklubben Lohan i Aten och två Lohan beach-hus på Rhodos och Mykonos. I det senare började hon agera i en reality show för MTV om att bygga en stor klubbaffär. Eftersom ingen någonsin har hört talas om det, antar vi att showen är en flopp.

År 2021 hörde vi rykten om att Lindsay förberedde sig för att återvända till skärmarna som huvudpersonen i en Netflix-Julkomedi, som borde släppas, som du gissade rätt, till jul 2022.

Raketnica Blog