Fenomenala Bilder Av Vilda Djur Av Goran Anastasovski

Djurvärlden är hisnande, hisnande och otroligt varierande. Människor har bott på planeten i tusentals år, men vi är fortfarande obekanta med de flesta varelser som vi delar vårt hem med. Från tid till annan kommer media att rapportera att forskare har upptäckt helt nya arter av insekter, fåglar, fiskar och andra representanter för fauna. Samtidigt har vi framgångsrikt och enkelt förstört eller åtminstone katastrofalt minskat antalet otaliga djurarter. Idag bör detta ämne tas mer allvarligt än någonsin. Fler och fler människor gör allt de kan för att skydda vilda djur, även i sådana mindre saker som att fotografera majestätiska djur i djurparken.

Goran Anastasovski är en välkänd fotograf, som den brittiska tidningen Daily Mail lämpligt kallade ”kamerans kung”. Han vet något om djurlivsfotografering och natur i allmänhet och har gjort fantastiska porträtt av vilda djur runt om i världen i många år. Från giraffer och Hästar till lejon och apor älskar Goran att fotografera dem alla.

På tal om lejon har denna fotograf från Makedonien nyligen visat ett särskilt intresse för stora katter och har fotograferat leoparder, lejon, tigrar och andra blodtörstiga kattungar i all sin härlighet i mer än ett decennium. Enligt Goran har dessa katter allt som en person strävar efter: kärlek, mod, uppriktighet och hängivenhet. Han tror att vilda djur kan visa samma känslor som människor, och i sina fotografier försökte han fånga denna kusligt bekanta enhet.

Låt oss ta en titt på några av hans mest otroliga bilder.

1. Bara en vanlig gammal katt. Men 20 gånger mer.

2. Alla under karantän borde vara så här.

3. En grumpy howler apa.

4. Moderhjort med sin lilla fawn.

5 Hej, det är jag när jag var liten!

6. Giraffer har också känslor.

7. Är zebror vita med svarta ränder eller svarta med vita ränder?

8. Vilket bra skott. Wow.

9. Även de ”fula” scavengers har en viss charm.

10. Och skratta nu! Precis som en röv.

11. Vad tittar de på? Kanske en saftig gazelle?

12. Sniffa och spinna högt är hur du vet att din katt älskar dig.

13. Ser du denna grymhet? Han siktar mot nacken!

14. Vill du höra honom Morra?

15. En kyss från lejonmamma. Hoppas hon inte biter.

16. Titta på den här fluffiga krullen i svansen. Det här är kärlek här.

Raketnica Blog