Ett riktigt Mini Konstgalleri för 7 söta undulater från Rebecca Keen

Till alla er som sitter hemma och kopplar av med dina husdjur, skulle du inte vilja göra deras dag ännu bättre än den är nu? Naturligtvis skulle du!

Rebecca Keen, en Delaware bosatt som du kanske känner från hennes berömda gerbil art gallery, visste inte vad hon skulle göra i karantän, så hon gjorde ett miniatyr konstgalleri för sina undulater. Förresten har hon sju av dem.

Här är en allmän översikt. Som du kan se sker inga speciella åtgärder… medan.

Edvard Munchs skrik blir naturligtvis ett genomträngande skrik.

Michelangelos skapelse av människan förvandlas till skapandet av en fågel. Naturligtvis.

Nu, vilken typ av skrik är ett miniatyr konstgalleri för husdjur? Tack för att du frågade! Du förstår, när en person till och med är begåvad till viss del och har överraskande kreativa tankar, kan han komma undan med innehåll av låg kvalitet. Ja, jag har redan sagt, det finns inga mästerverk i det här galleriet, men målningarna, eller snarare ritningar, är ganska användbara och mycket trevliga att titta på.

Johannes Vermeers ”Girl with a Pearl Earring” har nu förvandlats till en undulat.

Och Van Goghs ständigt fantastiska ” Starry Night ”har nått en ny nivå och har blivit en”Stjärnflygning”. För fåglarna, vet du?

Rebecca ritade om ikoniska målningar från olika epoker, och för att göra dem mer attraktiva för fåglar ritade hon ”målningar” med dina favorit undulater som huvudpersoner. Och som du kommer att se nu uppskattar de verkligen Rebeccas vård!

Här är Van Goghs berömda solrosor, men nu är det hirs. Och undulater gillar det!

Sist men inte minst har vi gröna, blå och gula rutor, som baserades på Pete Mondrians målning ”komposition med rött, blått och gult”.

Raketnica Blog