En Thailändsk Dam Vände Sin Katt Gul Försöker Rädda Sitt Liv!

Vad skulle du göra om du fick reda på att din katt nyligen skadade tass var infekterad? Ring en Uber och ta hans lurviga Röv till en ambulans på närmaste veterinärklinik? Eller Google ”vilken typ av voodoo-pulver att använda för att stoppa spridningen av en svampinfektion”? Valet är uppenbart, men tydligen inte för Tammapa.

Tammapa Supamas, bosatt i Thailand, upptäckte tecken på en svampinfektion i sin katt och bestämde sig för att bota henne med ett naturligt botemedel som hon hittade på Internet. Förresten, försök inte göra det här hemma, snälla. I sådana fall bör du alltid rådgöra med en specialistveterinär.

Så, supamas hittade ett recept där det hävdades att gurkmeja är en oumbärlig ört, eftersom man tror att det lindrar inflammation och dödar en obehaglig svamp.

Hon applicerade medicinen på det drabbade området, men det verkade inte tillräckligt för henne. Därför sprinklade hon hela katten med detta magiska pulver i ett försök att besegra infektionen. Eftersom logik.

Senare, när Supamas försökte tvätta kryddan från kattens päls, började hon omedelbart ångra sitt beslut. Gurkmeja tvättades inte av, men istället blev kattens päls ljusgul. Om du Kisar dina ögon såg jag ut som en Pokemon.

Den goda nyheten är att hon enligt kattmamma lyckades bota infektionen tack vare detta naturliga botemedel, och premium Pikachu-huden var bara tillfällig. Den här gången fungerade det!

Raketnica Blog