En Rolig Sommarlov Som Får Dig Att Skratta

Åh ja, covid är nästan över, så vi kan börja resa världen igen. Har vi inte alla sett fram emot det? Detta är också den perfekta tiden på året, vi kan gå till någon solig plats och få dessa baddräkter för att få dem att lysa. Bara, du vet, försök att inte göra narr av dig själv. Internet glömmer aldrig.

Som dessa härliga damer som fotograferades av en stingray. Plötsligt ser den här strängen ut som om det är det enda levande som är väldigt glad att vara där, och det är inte den typ av avkopplande atmosfär du letar efter.

Dessutom finns det en annan ung kvinna som bestämde sig för att de olympiska spelen är relevanta nu, så hon kommer att försöka sig i akrobatik. Faceplant, som denna teknik kallas i affärer, får tyvärr aldrig många poäng från en professionell jury. 

Stingrays kommer att vara det minsta av dina bekymmer när du går runt med mat. Plötsligt kommer ett paket apor att slå på dig, och du vet att de är hänsynslösa när det gäller att ta dina saker. Detta kommer aldrig att bli en bra situation.

Den här damen såg tydligt inte på sitt barn i en delad sekund, och hon slutade ge sitt bästa Superman-intryck innan hon oundvikligen föll i vattnet på det mest smärtsamma sättet.

Ibland är semester bara den perfekta tiden att ta en tupplur. Du har jobbat hårt hela året, och du behöver några veckor för att slappna av och komma ikapp hela denna tid av kvalitetssömn. Se bara till att du kontrollerar vattennivån innan du somnar, för den här mannen är bara några steg från att slå ut sin billiga plaststol under honom. Tro mig, det är inte så du vill vakna.

Återgå till frågan om att ta hand om dina barn: håll också fast vid dem om du ska rocka dem för ett roligt familjefoto. Det här barnet håller på att vinna en guldmedalj i kategorin akrobatik upp till 12 månader gammal, och hans mamma ser inte så avslappnad ut om det.

Om du verkligen vill hyra en trevlig yacht för att leda en livsstil som en jetset i ett par dagar, se till att du verkligen vet hur du hanterar det för att inte hamna på klipporna, som den här söta killen gjorde. Båtar är dyra, du vill verkligen inte slösa bort dina pengar på nonsens.

Och vad du än gör: använd mycket solskyddsmedel. Och gråt inte när du upptäcker att du är fruktansvärt bränd. Det beror verkligen på dig. 

Och glöm inte, när du går på äventyr, ta alltid hand om dina barn!

Raketnica Blog