En ny designer Rymdhjälm skyddar dig från Coronavirus för bara $199.

Nyligen uppträdde en ny uppfinning på marknaden — en flyghjälm med mikroklimat. Detta är ett alternativ till de obekväma ansiktsmasker som rekommenderas under koronaviruspandemin. Men till skillnad från dessa masker ser det roligt och löjligt ut, vilket leder till några roliga memes.

Enligt tillverkarens webbplats tillhör tanken på att skapa denna snygga hjälm entreprenören Michael Hall. Begreppet mikroklimatisk luft kom till hans sinne när han åkte skidor med sina barn. Ibland kan barn vara till stor hjälp. Vem visste?

När han pratade med sina barn på skidliften var deras ansikten helt täckta med huvuddukar och vinterutrustning. Som du vet kan vårt varma och fuktiga andetag snabbt göra alla halsdukar eller glasögon till en våt och kall röra. Så Michael kom med tanken på en huvudbonad som skulle skapa ett ”mikroklimat” runt huvudet.

Luftens mikroklimat är gjord av tyg och ett transparent akryl ”fönster” för ansiktet. Hjälmen har ett inbyggt ventilationssystem med kraftfulla filter. Tillverkaren försäkrar att glaset inte dimma upp, och tyget är lätt att tvätta, och du kommer förmodligen att rengöra det ganska ofta. Du kan köpa denna futuristiska nyhet för bara $199.

Allt detta är vackert och snyggt, men i vardagen kommer hjälmen att se ut, för att uttrycka det mildt, ganska konstigt. Men det kommer sannolikt att kittla fantasin hos dem som vill se ut som om de just har gått av filmen ”Star Trek”.

Här är några av de roligaste reaktionerna på denna viktiga nya uppfinning.

  1. Lugna ner dig nu! Vi närmar oss apokalypsens dag.

2. Vi önskar, Donny, vi önskar.

3. Det här är precis vad som skulle hända om jag bar den här saken.

4. Jag slår vad om att du inte kunde få den PS5 heller, har jag rätt?

5. Åh, snap, har du inte 200 dollar för ett personligt luftfiltreringssystem? Ha-ha, stackars man!

6. Jag kan tänka mig styrelsemöten och de få olyckliga människor som inte har råd med hjälm.

Raketnica Blog