En Fantastisk By I Nederländerna Utan Vägar

Har du någonsin velat bo på en fantastisk plats? Någonstans med söta små hus, floder och massor av färska blommor. Du kanske till och med vill åka båt för en förändring istället för att köra bil. Det finns en sådan plats, och det är rätt ur dina drömmar.

Det heter Githorn, det är en by i Nederländerna som grundades på 1200-talet, och det är helt magiskt, vackert, knäppt och med alla de bästa sakerna. Och du vet vad det viktigaste är? Det finns inga vägar här.

Varje hus i denna by ser ut som en Disney-karaktär kan bo här. Titta på det här! Ser det inte ut som den plats där Snövit skulle bo? Eller kanske Belle skulle ha tillbringat sommaren här.

Det här är några av de sötaste små husen vi någonsin sett. Och blommorna och växterna som omger dem, Kom igen!

Det finns 176 broar, men det finns inga vägar, bara stigar som du kan gå på eller kanaler. Så du kan inte ta bussen eller komma hit med bil. Det huvudsakliga transportsättet i Githorn är en båt. De flesta människor som bor här har viskningsbåtar som har tysta motorer, så du kan inte ens höra dem.

Detta förbättrar hela den fantastiska atmosfären på denna plats. Det är väldigt tyst och fridfullt här, och även byns officiella hemsida säger att de högsta ljuden i byn är gjorda av ankor eller andra fåglar.

En hel del turister kommer till denna By eftersom folk självklart vill se denna pittoreska plats och tillbringa dagen på en grön och lugn plats. Men eftersom det inte finns någon transport här måste besökare lämna sina bilar utanför byn och komma överallt till fots. Du kan också hyra en av whisper-båtarna själv eller med en lokal guide som visar dig runt och berättar mer om denna söta lilla plats.

Denna by ser lika fantastisk ut året runt. På våren och sommaren är det en grön oas av blommor och träd, på hösten är allt målat i vackra nyanser av rött, gult och orange. På vintern fryser kanalerna ibland, och byn blir till ett vinterunderland.

Du kan verkligen åka skridskor runt byn. Föreställ dig hur söt det hela ser ut på jul, när allt är täckt med kransar, och du åker skridskor under dessa söta broar. Detta är definitivt platsen att besöka när som helst på året.

Raketnica Blog