Disney Som Berömda Historiska Målningar

Om du är en riktig Disney-fan blir du aldrig trött på att se nya, reimagined och reimagined versioner av dina favoritkaraktärer. Den här gången har vi kommit till dig med en kreativ ide, som uppfanns av den spanska konstnären Carlos Gromo. Han bestämde sig för att föreställa sig hur Disney-karaktärer skulle se ut om de avbildades i historiska målningar från det förflutna. Här är några av hans verk och originalmålningar som fungerade som grund och inspirationskälla för nya ritningar. Vi är ganska säkra på att du kommer att bli överväldigad av detta.

1. Skönheten och odjuret

Baserat på boken ”The Soul of the Rose” av John William Waterhouse.

Vi kan lätt föreställa oss detta som en scen från en riktig Disney-animerad film. Belle stannar för att lukta rosorna i trädgården.

2. Den Lilla Sjöjungfrun

Baserad på Michael och Inessa Garmash-Precious moments

Det skulle vara ett så sött ögonblick mellan Ariel och hennes son, som tydligt ser ut som Erics mini-me.

3. 101 dalmatiner

Baserat på Grant Wood-amerikansk gotisk

Vi har alla sett den här bilden många gånger, men jag slår vad om att ingen av er tänkte på Disney medan ni tittade på den. Jag måste erkänna att det ser mycket roligare ut med hundar.

4. Skönheten och odjuret

Baserat på Gustav Klimt-Kiss

En annan klassiker, och det är lite chockerande hur lämpligt det verkar. Proportionerna av djurets kropp är faktiskt perfekta för den här bilden, det börjar verkligen vara meningsfullt på det här sättet.

5. Tiana och Charlotte

Baserat på Lawrence Alma Tadema-favorit poet

Kan du föreställa dig att dessa två bara hänger ihop så? Den här bilden är så underbar, och Disney-versionen är bara supersöt.

6. Jane och Tarzan

Baserat på John William Waterhouse-Circes skiss ”The Sorceress”

Detaljerna i detta är ganska imponerande. Och färgerna är så lämpliga för Jane. Du kan enkelt se henne utforska djungeln på detta sätt och sedan spendera kvällarna på att skriva ner vad hon upptäckte.

7. Cinderella

Baserat på William Adolphe Bouguereau-vila i skörd

Cinderella svalnar i fältet, förmodligen för att fly från den irriterande miljön och drömmar om att dansa med prinsen på bollen.

8. Hercules och Megara

Baserad på John Simmons film ”En midsommarnattsdröm”

Disney, men också för att göra det både en Shakespeare-pjäs och en historisk bild. Det är ett riktigt lysande koncept.

Raketnica Blog