Den Ryska Konstnären Slår Katt Ansikten Nästan Överallt!

Har du någonsin undrat hur en potatis med kattens ansikte skulle se ut? Jag också, men det hindrar inte Galina Bugaevskaya från att visa det för oss. Hon är ett levande bevis på vår ovillkorliga kärlek till katter, inte bara för att varje foto hon skapar är ett fantastiskt konstverk, utan också för att hennes muterade katter kom på en japansk tv-kanal, vilket säger mycket. Du vet att du har gjort något stort när dina memes visas på japansk TV.

Galina är en 30-årig digital konstnär från Moskva. Under dagen är Galina en vanlig tjej som gillar att resa, läsa böcker och titta på filmer, men när mörkret faller blir hon en kreativ demon som drivs av sin kärlek till katter och allt slumpmässigt.

Hon gillade alltid att arbeta i Photoshop, ta roliga bilder av sina vänner, men en dag kom Galina ihåg det gamla ordspråket att katter är en av pelarna på Internet och försökte leka med den här tanken. Efter flera försök och fel publicerade hon flera bilder av olika föremål och djur med kattytor målade på dem. Dessa styggelser blev snart virala, och hennes konto växte från 600+ till tiotusentals abonnenter, och på mindre än ett år nådde det 148 tusen.

Enligt Galina är det nu mer en hobby för henne, som syftar till att underhålla Internetanvändare, samt bli bättre på hennes hantverk. Men folk ber henne ofta att skapa mashups med sina husdjur, så det skulle vara riktigt dumt av henne att inte delta och missa denna möjlighet att få några extra dollar. Dessutom är hennes provisioner mycket billiga (endast $5)!

Det måste vara fantastiskt att få positiv feedback från hela världen. Om Galinas arbete fick dig att skratta eller till och med LE, var noga med att följa henne på Instagram och kanske instruera henne att skapa en individuell ”kattdominans” speciellt för dig.

Men för nu, låt oss ta en titt på några av hennes djärvaste skapelser.

1. Den sötaste lilla igelkotten.

2. Vad händer om Grogu var en kattunge?

3. Säg inte att du inte känner värmen från det här fotot!

4. Ewoks är mycket sötare med katt ansikten.

5. Jag gillar lite kattkaffe på morgonen.

6. Varför är denna havskatt så rolig? Kanske för att det är en clownfisk!

7. Denna kycklingkattunge är helt enkelt bedårande. Definitivt skulle ha kramat honom hårt.

8. Ekorren själv är ganska attraktiv, men om du korsar den med en katt blir det för mycket kaotisk energi.

9. Även om du inte gillar humlor, var säker, den här Humlan kommer inte att sticka dig.

10. Och naturligtvis är det bästa av dem potatis-catto! Jag undrar hur det smakar?

Raketnica Blog