De bästa Halloween kostymerna för par

Halloween kan vara en rolig tid på året, men det har några uppenbara nackdelar. Det verkar som om du måste delta i för många fester (ja, kanske inte med Covid som går runt överallt), där människor ständigt försöker överträffa varandra för att få den mest originella eller roliga dräkten. De dagar då visas som en zombie på en Halloween-fest innebar att du var unik som person är långt borta. Och då nämner vi inte ens att som ett par människor förväntar sig att du bär samma kostymer!

Bara om Fader Corona tillåter det i år, här är ett par unika ideer för parade kostymer som verkligen kommer att sticka ut från mängden.

Carol Baskin och Joe exotiska

Det finns mycket att säga om dessa två, och ingen Halloween-fest efter Tigerkungen bör äga rum utan närvaron av dessa två i en eller annan form.

Bob Ross och det lyckliga trädet

Denna kostym fick också priset ”easy to get”, eftersom Bob Ross outfit förmodligen bara kräver en peruk, och som mannen själv sa: trädet kan vara vad du vill, det här är din värld.

Waldo och Wenda

Vad du än gör när du väljer den här outfiten, glöm inte att betala någon för att alla ska leta efter dig på festen. Roliga tider garanteras.

Medusa och stenstaty

Det kan kräva allvarliga sminkfärdigheter, men det är värt det när du äntligen lyckas skapa rätt utseende!

Katy Perry Och Den Vänstra Hajen

Naturligtvis är Left Sharks korståg för att erövra Internet redan några år efter, men det är fortfarande ett av de mest minnesvärda Super Bowl-ögonblicken i den senaste historien. Detta inkluderar förresten alla spel själva.

Barbie och Ken

Varför gå till en fest klädd när du bokstavligen kan gå som en massa dockor?

Peggy Carter och Steve Rogers

Och låt oss inse det, det kommer förmodligen också att bli den billigaste Captain America-kostymen du kan köpa online, eftersom det bara kräver en sköld och kanske en skjorta under jackan. Du kan dra nytta av MCU: s popularitet och gå av billigt. Ett vinn-vinn-alternativ.

LEGO människor

Det är lätt att göra det själv, eftersom det inte kräver konstnärliga färdigheter jämfört med vad du lär dig i dagis, och det är säkert att orsaka skratt på någon fest. Vem gillar inte LEGO?

Oreo Kostymer

Vad kan vara bättre än att visa världen att du och din betydande andra tillhör varandra än att gå på fest, var och en är klädd i en halv Oreo-kaka? Det stämmer, det finns inget bättre sätt.

Ron Swanson och ägg med Bacon

Hela världen vet att Ron Swanson älskar en god frukost lika mycket som någon annan kille (kanske till och med mycket mer), så den här kombinationen är perfekt för alla par som vill göra något ovanligt i år.

Dum Punk

Allt som krävs är mycket neonbelysning på dina mörka kläder, och du är redo att vara festens själ!

Yin och Yang

Enkelt, men effektivt. Vad är inte att älska?

Raketnica Blog