Bilder av en räddningshund före och efter Adoption som kommer att återställa din tro på mänskligheten

Miljontals hemlösa djur väntar på sitt eviga hem, men tyvärr finns det för många av dem för att passa in i min lilla lägenhet. Därför, för att hjälpa dessa söta små sötnosar att adopteras av kärleksfulla familjer (det vill säga av oss), måste vi alla hämta dem från lokala skydd istället för att köpa renrasiga raser för 10 000 dollar. 

I alla fall förtjänar husdjur vår kärlek och respekt, liksom alla du bryr dig om, eftersom de vanligtvis stannar hos oss hela livet. Ibland varar det bara ett par år, och i andra fall stannar de hos oss i årtionden som lojala vänner och kramar kompisar. Men de är alltid otroligt tacksamma-särskilt de fattiga valparna i det här galleriet nedan. Gör dig redo att kasta några tårar på grund av de söta räddningshundarna!

1. Denna pupperoni ser definitivt lyckligare ut hemma än på denna kalla betongplatta.

2. Denna hund som heter Bug kom till skydd direkt från gatan förvirrad och rädd, men alla blev omedelbart kär i henne. Hon kunde hitta sitt eviga hem och en mjuk, varm säng.

3. Volontärer märkte denna hund på en av de övergivna byggarbetsplatserna. Ett år senare adopterades hon, och nu lever hon som en drottning!

4. Dessa bilder togs med ett års mellanrum, om du kan tro det. Han blev nästan fet på grund av all denna söta kärlek.

5. Denna hund torterades av de tidigare ägarna och kastades sedan ut på gatan. Men efter att ha tillbringat arton månader i ett nytt hem lärde han sig att lita på människor igen.

6. Denna hund återvände till skydd sex år efter det antogs när dess ägare dog. Men två år senare fann hon lycka i ett helt nytt hem.

7. Den här hunden hade bara tre år att leva, men när vi såg hennes omvandling känner vi oss lite bättre.

8. Custer flyttade till sitt nya hem i Storbritannien från Rumänien. Detta är en bra körning för en valp!

9. Denna vackra pojke räddades av en koreansk familj från en plantskola och fick äntligen en hälsosam vikt.

10. Du kan knappt tro att det är samma hund. Tack vare mycket omsorg är hon nu helt läkt och full av liv!

11. Dessa två bodde tidigare med en familj, men en dag gick de vilse. Efter månader av sökning beslutade ägarna att ta nya hundar från skyddet. Föreställ dig deras förvåning när de såg sina älskade husdjur i en bur inuti! Vilka är chanserna?

12. Detta är Loki före och efter adoption. Han ler som fan!

13. George är ett annat offer för missbruk föräldraskap. Valpfabriker är oförlåtliga och måste stoppas! Se hur mycket lyckligare det här barnet blir när han känner sig älskad. Det är hjärtskärande.

14. Den här vackra tjejen var tvungen att vänta på sin nya familj i mer än tre år, men det var värt det.

15. På bara några veckor har denna Sötnos förvandlats från en nervös herrelös hund till den mest bedårande hunden i världen!

Raketnica Blog