Att kombinera en Mask och ett slips för att matcha är en ny modetrend

Pappa har en speciell smak när det gäller Mode, och med detta menar vi att det ofta verkar som att så snart en man blir pappa, kommer han upp med sin egen form och håller fast vid det, oavsett vad. Det är som om vissa män vill identifieras av det faderliga utseendet från mil bort. Sådana bilder inkluderar vanligtvis strumpor och sandaler, pappas hatt och, naturligtvis, lastshorts. Men det finns också pappor som Steve Montgomery. Steve bor i San Antonio, Texas, USA, och han blev viral tack vare sin dotter som publicerade bilder av honom på Twitter.

Självklart har Steve en sak om rätt utseende, han är stolt över det, och det är vad folk på jobbet brukade förvänta sig av honom. Det är bara vettigt för Steve att bära samma saker, det gör hela hans bild mer tankeväckande och samordnad, och han tycker att det är snyggt. Faktum är att han uppmuntrar sina kollegor att göra detsamma och kritiserar ofta människor för att de inte bär rätt saker.

Men den globala pandemin och de nya reglerna har verkligen tagit Steves kärlek till rekrytering till en helt ny nivå. Han började matcha slipsen till ansiktsmasker. Och nej, han gör det inte bara varje fredag, han följer denna frivilliga regel varje dag. Och det är uppenbart att han är stolt över det faktum att han är den som tar dessa bilder. Vi kan bara anta att han sedan stolt skickar dem till sin familj och vänner, bara för att visa upp hur perfekt hans slips matchar hans mask.

Den här tanken kom till Steves sinne när han insåg att han hade några extra fickrutor för att matcha sina band. Och så snart han insåg att de faktiskt var perfekta för att göra ansiktsmasker, ägnade han sig helt åt detta projekt. Nu sätter han på en lämplig kombination varje dag och försöker att inte upprepa samma slips och maskera mer än en gång i veckan. För närvarande har han 15 uppsättningar matchande band och masker, men hans flickvän arbetar med att skapa några fler. Faktum är att hans flickvän förtjänar en stor del av beundran och beröm för att vara trevlig och överens med den här galna ideen, och sedan verkligen spendera tid och ansträngning för att sätta på masker. Hon är mästaren här, Steve är egentligen bara modellering dem.

Steves dotter gillar att reta sin far om kombinationen mask och slips, men hon valde en favoritkombination som hon verkligen gillar. Och medan hon tycker att det hela är roligt, hon säger att det är roligt att se sin far bli så upptagen på sitt pandemiska sätt.

Det visade sig också att Steve inte var den enda killen som gjorde detta, och andra började skicka in svar som demonstrerade sina egna respektive pandemiska åsikter. Så, du vet, vi ser fram emot att det förändrar världen av mode och kontorskläder i många år framöver. Skämt åsido, detta är en ganska rolig IDE och vi hoppas att fler människor kommer att hålla med det.

Raketnica Blog