9 Skådespelare Som Rockade Tjocka Kostymer

Vanligtvis måste skådespelare anpassa sig till regissörens önskemål, eftersom de måste göra vad han säger till dem. Vissa kändisar måste förlora eller få en galen vikt och sedan spendera år på att återhämta sig. Ibland gör regissörerna det lättare för sina skådespelare och ger dem så kallade ”tjocka kostymer” som efterliknar en stor kropp.

Här är några av de mest minnesvärda rollerna i” The fat suit ” och stjärnorna som bar dem.

1. Courteney Cox

Enligt handlingen i världens mest älskade TV-serie ”vänner” var Monica Geller ganska ”chonky” som barn, så skådespelerskan var tvungen att bära en ”överviktig” kostym i flera avsnitt. Men dessa episoder har blivit ännu mer speciella tack vare Courtneys självuppoffring.

2. Chris Hemsworth

När han spelade Thor the Thunderer fick Chris Hemsworth möjlighet att ändra Odinsons image. För att förmedla hur deprimerad Thor var efter händelserna i Infinity War, var skådespelaren tvungen att bära en speciell kostym som väger 60 pund varje filmdag. Men träningen var inte lika dålig som den ständiga överhettningen. Fat Thor var dock fantastisk.

3. Gwyneth Paltrow

Gwyneth hade på sig en 25-pund bodysuit och latex smink på hennes ansikte på uppsättningen av komedin ”Little Hal”, så det är ännu sorgligare att alla hennes ansträngningar gick till en sådan skit film.

4. Robin Williams

Mrs Doubtfire är en av Robins roligaste och mest givande Roller. Det är inte varje dag du ser en medelålders man förvandlas till en barnvakt. Robin var inte en smal man, men även med sin kroppsbyggnad behövde han få styrka. Det var inte bara en ansiktsmask utan också en stor jumpsuit under den.

5. Amy Adams

I början av sin karriär spelade Amy Adams en knubbig student under den första säsongen av TV-serien ”Smallville”. Hur överväldigande är det att hon nu spelar Lois Lane i DC-filmuniverset?

6. Martin Lawrence

När du hör om Martin Lawrence är den första filmen som kommer att tänka på förmodligen ”Big Mama ’ S House”, där han spelade en FBI-agent som poserar som en gammal dam. Det var inte ett lätt jobb, eftersom Martin enligt uppgift fick värmeslag på grund av att ha på sig en tung gummidräkt. Denna händelse satte Lawrence i koma i tre dagar.

7. Eddie Murphy

”The Nutty Professor” är en klassisk komedi på 90-talet om en överviktig forskare som blev kär i en vacker tjej och bestämde sig för att gå ner i vikt för hennes skull. Den tunga dräkten var en riktig syssla för Eddie Murphy, men det var inte så svårt som att spela sju olika roller i den här filmen på en gång.

8. Tyra Banks

2005, som en del av hennes show, hade Tyra Banks en tjock kostym för att förstå hur överviktiga människor känner. Svaret är trötthet, feber och svett.

9. Mike Myers

Austin Powers filmer är ökända för att vara hysteriska, men låt oss inte glömma att Mike Myers spelar många olika karaktärer där, så Myers är inte främmande för proteser och smink. En av dessa roller är en väldigt överviktig och lämpligt namngiven Fat Bastard som kräver en jätte fet kostym.

Raketnica Blog