9 Par På Skärmen Som Aldrig Skulle Vara Tillsammans I Verkliga Livet

Kärlek vinner alltid. Det är så det borde vara; annars, vad är poängen, eller hur? Tja, för att säga sanningen är det bara en saga för barn och ensamma människor som behöver hålla fast vid något. Det är därför det finns så många drama på TV om relationer som vanligtvis slutar i ett lyckligt slut. För det mesta rotar vi, publiken, för ett par ”de-inte-de” helt enkelt för att det är kul. Men har du någonsin sett en TV-show eller en film med en romantisk plot och tänkt för dig själv: ”dessa två skulle aldrig ens titta på varandra i verkligheten!”För jag vet vad jag har.

Här är några par på skärmen som inte skulle ha någon chans att vara tillsammans i verkligheten!

1. Ross och Rachel, vänner

Låt oss börja med de eviga klassikerna. Både Rachel och Ross är mycket ohälsosamma för varandra, och detta är uppenbart varje gång de kommer tillbaka efter en paus. Förutom att Ross hade ett giftigt förhållande fick han 5 poäng och Rachel fick 10. Det är bara dumt.

2. Penny och Leonard, Big Bang-teorin

Big Bang-teorin gav hopp till alla tråkiga pojkar runt om i världen som försökte uppfylla sin vackra dröm. Förhoppningsvis inte bokstavligen, eftersom stalking är ett fruktansvärt sätt att starta en relation. Hur som helst, vad är chansen att en skönhet som Penny kommer att bli kär i någon som Leonard? Extremt låg.

3. Nanny Fran och Mr Sheffield, Nanny

En högljudd, irriterande, men måttligt attraktiv Barnvakt slutar på något sätt med en blyg och sofistikerad Broadway-producent. I vilken värld frågar jag dig? Hon skulle aldrig passera ens den första intervjun, än mindre stanna i herrgården med barnen.

4. Bella och Edward, Twilight-sagan

Vi vet alla att Eddie är en manipulativ vampyr som alltid försöker berätta för Bella vad hon ska göra utan att ta hänsyn till hennes känslor i första hand. Trots att sådana äktenskap inte är ovanliga i den verkliga världen, håller de vanligtvis inte länge.

5. Chuck och Sarah, Chuck

Jag gillar en rolig hemlig agenthistoria lika mycket som den andra killen, men du måste göra det åtminstone lite trovärdigt. Det är inte så att Zachary Levy ser dåligt ut; det är bara att han, som en datornörd, på något sätt stör Yvonne Strahovskis karaktär, som är så långt ur sin liga att han inte ens kan ses på världskartan!

6 Eleanor och Chidi, ett bra ställe

Eleanor är en självisk, spritälskande festflicka, medan Chidi är den mest moraliskt besatta filosofen som bara ser världen i svartvitt. De är som vatten och olja, eller åtminstone borde de vara. Men showen skjuter pannan så ofta att de verkligen blir kär i varandra. Detta kommer bara att fungera om det tog dem för evigt att komma till denna punkt. Åh, vänta, det är precis vad som hände!

7. Scott och Ramona, Scott Pilgrim vs. världen

Jag tror att vi börjar se ett mönster här. En nördig kille möter den hetaste tjejen, och de hittar ett gemensamt språk, för… skälen till konspirationen? Ja, normalt skulle någon som Ramona inte ens spotta i riktning mot Scotsman Pilgrim, men hej, det visade sig vara en rolig Edgar Wright-film!

8. Ron och Hermione, Harry Potter

Ron är inte den smartaste och inte den vackraste, men som om han är magisk visar han sig vara den mest fantastiska av alla monster — Hermione. Ja, du kan säga att de har varit vänner så länge att Ron förtjänar henne, men vad har han exakt att erbjuda i det här förhållandet? Deras äktenskap skulle vara det mest uppenbara ”green card marriage” som någonsin spelats in.

9. Andy och April, Parker och rekreation

Parks and Rec har några av de galnaste paren på TV, inklusive Andy och April. I ett nötskal, deras förhållande utvecklas bara för att Andy är en idiot, och April hatar alla. Detta är en klassisk katt-hund kärlekshistoria som är trovärdig endast för underhållningsändamål.

Raketnica Blog