8 Vackraste Sydkoreanska Skådespelare

Under de senaste åren har representationen av asiatisk kultur i det vanliga samhället ökat dramatiskt. Från musik till mode, vi har sett ett stort intresse för asiatisk kultur, särskilt i Sydkorea. Vissa saker som är specifika för Sydkorea har blivit en global rörelse, som i fallet med K-pop. Sydkorea infiltrerar inte bara musikbranschen, men det finns också flera sydkoreanska skådespelare som är kända för sin talang och skicklighet. Många av dem är också mycket snygga och har blivit mycket populära bland sina fans. Om du vill veta mer om de viktigaste kändisarna i den här kategorin, kolla in de 8 vackraste Sydkoreanska skådespelarna på den här listan.

Hyun Bin

Hyun Bin föddes Kim Tae-pyong i Seoul 1982. Han blev känd för sina roller i sådana dramatiska filmer som ”Emergency Landing on You”, ”Memories of the Alhambra”, ”Secret Garden” och ”Confidential Assignment”. Han är också en modell för företag som Omega och Bench.

Bo Gum Park

Park Bo-gom föddes i Seoul 1993 och har medverkat i flera filmer. Bland hans filmer är ”The Girl from the Coin Locker”, ”The Meeting”, ”Hello, Monster”, ”Moonlight täckt med moln”och” en svår dag”. Han började agera vid 9 års ålder och är en av de mest kända och välkända skådespelarna i Sydkorea. 

Lee Min Ho

Lee Min Ho föddes i Seoul 1987. Han började sin skådespelarkarriär i gymnasiet och starred i flera filmer, som ”pojkar på grund av blommor”, ”personlig smak”, ”Legend of the Blue Sea” och ”Heirs”. Han är också en modell som har arbetat med Louis Vuitton, Etude House och Bench.

Song Joon Ki

Song Joon Ki föddes i Daejeon 1985 och är en annan berömd skådespelare i Sydkorea. Han spelade in i många drama, och ”The Sungkyun-Wan Scandal” blev filmen som lanserade sin karriär. Innan han blev skådespelare var han en professionell skridskoåkare. 

Park Seo Joon

Park Seo Joon föddes 1988 i Seoul och är stjärnan i flera filmer, som ”What’ s Wrong with Secretary Kim”, ”Fight for My Way”, ”She Was Beautiful” och ”Itaewon Class”. Han är också en varumärkesambassadör och modell för varumärken som Montblanc, och har fått utmärkelser för sina skådespelar-och modelleringsaktiviteter. 

Ji Chang Wook

Ji Chang Wook föddes i Anyang och har spelat i filmer som ”The Healer”, ”Suspicious Partner”, ”Brothers”, ”K2” och ”Empress Ki”. Han började agera i musikteater och flyttade senare till TV. Han har arbetat som modell med märken som Calvin Klein, Lotte Duty Free, OB Beer, AMH och andra. Han har fått många utmärkelser för sin skådespel, och är också en sångare med i flera ljudspår för filmer där han spelade.

Gong Ji Chul

Även känd som Gong Yoo är Gong Ji Chul stjärnan i flera filmer som ”The Coffee Prince”, ”The Silent One”, ”The Guardian: The Lonely and Great God” och ”The Age of Shadows”. Han är också modell och har arbetat med flera ledande varumärken som Chanel, Louis Vuitton och Mind Bridge. Han är en populär och mycket känd sydkoreansk skådespelare. 

Park Hyun-sik

Park Hyun-sik är vad vissa kallar ett trippelhot när han spelar, dansar och sjunger. Han föddes i Yongin 1991. Han är känd för sina roller i filmer som ”Suits”, ”Juror”, ”Heirs”, ”Strong Girl Bong-soon” och ”Hwarang: Young Poet-Warrior”. Han är också medlem i K-popgruppen ZE: A och ZE:a Five. Han har fått flera utmärkelser för sin skådespelare, både i Sydkorea och runt om i världen. 

Raketnica Blog