8 Skådespelerskor Som Var Tvungna Att Dölja Sin Graviditet Under Filmen

När det gäller att göra filmer och TV-program finns det alltid en chans att något kan gå fel. Föreställ dig att du planerar för hela säsongen bara för att den ledande skådespelerskan ska förvåna dig med nyheterna ”jag är gravid”. En mindre erfaren regissör skulle ha varit rasande, men det fanns fall då sådana situationer var skickligt skrivna i manuset eller mästerligt dolda på skärmen.

1. Ginnifer Goodwin-En Gång på en tid

Kommer Du Ihåg För Länge Sedan? Detta är en av de” älskar det eller hatar det ” visar där det inte finns några mellanprodukter. Att tänka om gamla sagor är fantastiskt, men vad gör du när din huvudskådespelerska som spelar Snow White plötsligt slås upp? Naturligtvis skyller du Prince Charming för allt och flyttar tomten framåt. Det roliga är att Ginnifer träffade barnets far på uppsättningen” Once upon a Time in a Fairy Tale”, och de levde förmodligen lyckligt någonsin efter.

2. Melissa Rauch-Big Bang-Teorin

Under säsong 10 av The Big Bang Theory hade Howard och Bernadette redan ett barn enligt manuset, så när Melissa, skådespelerskan som spelade Bernadette, verkligen blev gravid under inspelningen av förra säsongen, sa regissören helt enkelt ”åt helvete med det” och tillät paret på skärmen att få ett annat barn. Detta innebar naturligtvis att Säsong 11 verkade lite derivat, men hej, det är ett mirakel att denna show varade så länge ändå!

3. Marcia Cross-Desperate Housewives

Ibland finns det helt enkelt inget handlingsutrymme i manuset när det gäller graviditet. Men du kan inte bara sluta skjuta för Gud vet hur många månader, så du anpassar och övervinner dessa hinder. Marcia var 44 år när hon fick reda på sin graviditet, men hennes karaktär i tv-serien ”Desperate Housewives” skulle inte bli mamma. Och så Bree, hjältinnan, började bära lösa tröjor och baggy kläder för att dölja en babybump. Det är inte den mest kreativa lösningen, men det fungerar verkligen.

4. Jenna Fischer-Kontor

Skådespelerskor blir sällan gravida två gånger under showens produktionscykel, och detta är särskilt pinsamt när den första graviditeten planerades enligt manuset, och den andra hände ur det blå. Detta var vad Jenna Fischer var tvungen att gå igenom när hon var gravid med sitt första barn direkt efter att ha fött en falsk. Jenna visste inte om hon skulle berätta för besättningen om sin situation, så hon bestämde sig för att be kostymdesigners om några mycket stora kläder för att dölja sin växande mage. Naturligtvis kan du inte hålla den här katten i väskan länge, och så småningom fick alla reda på att Jenna är gravid. Lyckligtvis hittade författarna ett bra sätt att inkludera detta andra barn i manuset.

5. Katerina Scorsone-Grey ’ s Anatomy

Att bli gravid en gång under filmningen av serien är mer än tillräckligt för att ge författarna några coola ideer för karaktärsutveckling, men Katerina Scorsone, aka Amelia Shepard i Grey ’ s Anatomy, var gravid tre gånger! Två av de tre var konstfullt skrivna i manuset, och den tredje gav hennes karaktär en välbehövlig stängning.

6. Alyssa Milano-Älskarinnor

Den legendariska skådespelerskan Alyssa Milano blev plötsligt gravid under filmen av 2: a säsongen av serien ”Mistresses”, och manuset kunde inte inkludera denna graviditet på något sätt. Regissören för showen skulle sätta Alyssa bakom väskor, kuddar, menyer och andra skrymmande saker i ramen för att dölja den växande babybulten. Filmpersonalen gjorde mycket för att dölja skådespelerskans graviditet, och ibland verkade scenerna där hon spelade vara skisser av SNL.

7. Jennifer Garner är en Pseudonym

Kan en cool spion bli gravid? Tydligen, ja! Under inspelningen av den 5: e säsongen av serien ”Alias” Jennifer Garner närmade direktör, väntade på att hon skulle bytas ut eller ens sparken, men i stället författarna helt förändrat manus av säsongen, lägga till Sydney Bristow är skyddsling Rachel till det. Nu kunde vi ha två spioner, varav en kunde njuta av graviditeten medan den andra filmade alla actionscener.

8. Emily Deschanel-Ben

Zooey Deschanels äldre syster, Emily, är en jävla bra skådespelerska, men även hon hade problem med att ha på sig en falsk babybump. Emilys karaktär, Temperance, blev gravid under säsong 7, men skådespelerskan föddes före filmens slut. Därför den konstgjorda magen, där det enligt Emily var mycket problematiskt att gå.

Raketnica Blog