7 kändisar som inte ser ut som deras scenbild alls

När du uppträder på scenen kommer det mesta av din unikhet att komma från din bild och ditt beteende. Speciellt i popmusikens värld, där de flesta stora artister produceras av samma personer eller samma personer arbetar med sina låtar, kommer visuell markering att vara viktig för att bestämma din livslängd. Men även skådespelare kan ibland helt låta sin roll ta över sitt utseende och radikalt ändra hur de ser ut.

Vissa kändisar gör verkligen sitt bästa när de uppträder, och de ser nästan inte ut som deras riktiga jag när de tar scenen. Låt oss ta en titt på några av dem.

Nicki Minaj

Nicki Minaj gör mycket för att ändra sitt utseende på scenen. Hennes scenkläder är vanligtvis ganska avslöjande och ljusa, med några ljusa frisyrer att starta. Men i verkligheten ser hon ut som någon annan tjej du passerar på gatan och klär sig mycket lättare.

Till Lindeman

Frontman Rammstein är känd för att verkligen få din uppmärksamhet på scenen med sitt ikoniska utseende. Det har varit en del av Rammstein live-upplevelsen så länge som någon kan komma ihåg, men i verkligheten ser Till mycket normal och förfinad ut. Faktiskt, du förmodligen inte ens skulle säga att han är en världsklass heavy metal frontman.

Johnny Galecki

Även om vi alla känner Johnny som Leonard från The Big Bang Theory, ser han inte riktigt ut som Leonard i verkligheten alls. Låt detta tjäna som en lektion för alla män att bristen på glasögon och växande skägg kan förändra utseendet på en helt annan person avsevärt.

Marilyn Manson

Shock rocker, som nyligen kom in i en obehaglig situation, är mest känd för sin extremt dystra scenbild. I verkligheten ser Brian Warner ut som någon annan kille. Bara med många tatueringar, självklart. Hans scenbild inspirerade en typisk gotisk bild i rockmusik.

Lady Gaga

Jag tycker att det bästa ordet för att beskriva Lady Gagas stil på scenen är ”excentrisk”, men i verkligheten kunde hon inte se mer intetsägande ut. Det finns en så stor skillnad mellan dessa två bilder att jag är helt säker på att Lady Gaga inte ofta känns igen på gatorna.

Elton John

Elton är känd för att vara en färgstark kille på scenen, vanligtvis klä upp till nior i blanka västar och awesome glasögon. Han bär fortfarande solglasögon när han inte uppträder, men alla andra på Elton bär vanliga sportkläder som standard. 

Sasha Baron Cohen

Detta motsvarar på något sätt principen att skapa Dokumentärer under omslag, men även när Sasha bara agerar i en film ändrar han radikalt sitt utseende för att vara nästan oigenkännligt. Oavsett om han spelar Ali G, Borat, Bruno eller någon av hans andra karaktärer, kommer han aldrig att vara helt som han själv.

Raketnica Blog