12 kändisar återskapar sina gamla bilder från många år och till och med för tio år sedan

Känner du dig nostalgisk? Vill du gå tillbaka i tiden och återuppleva meningsfulla stunder? Tja, tills tidsmaskiner är uppfunna (vilket bara är en fråga… tid! Se vad vi har gjort där!?) det finns inte mycket du kan göra. Eller är det där? Du kan ta ett exempel från kändisar och återskapa de glada dagarna igen. Oavsett om de kommer ihåg semester med sina små barn eller bara minns sina ungdomars dagar, här är 12 kända personer som har publicerat före och efter bilder tagna decennier från varandra. 

Casten av filmen ” Boy möter världen

När Ben Savage, Ryder Strong, Daniel Fishel och Will Friedl först spelade i ABC-sitcom Coming of Age, de var alla i gymnasiet. Showen varade 7 säsonger och lockade en roll under det första året på college. Snabbspolning framåt nästan 30 år, och det enda som har förändrats är att Savage därefter lovade att aldrig le med munnen öppen igen. Inte riktigt. Vi hittar bara på.

Mark-Paul Gosselaar och Mario Lopez

En annan nostalgisk, skolorienterad show på 90-talet ”Saved by the Bell” är en show som både representanter för Generation X och millennials kan hålla med. Gosselaar som Zach Morris var huvudpersonen, medan Lopez spelade A. C. Slater, en älskare av latinamerikanska heartbreakers. Båda repriserade sina roller 2020: Morris är nu guvernör i Kalifornien, och Slater är en idrottslärare och fotbollstränare på Bayside High. 

Kelly Ripa

Utnämnd till en av de mest inflytelserika människorna i media 2014, medvärd för Live! Tillsammans med Kelly och Ryan tilldelades han en stjärna på Hollywood Walk of Fame 2016. Hon var gift med skådespelaren Mark Consuelos, med vilken hon har tre barn. Här är hon med barnen på stranden i början av 2000-talet och igen ganska nyligen.

Susan Sarandon och Geena Davis

Veteranskådespelerskorna medverkade i 1991-filmen” Chick ” Thelma och Louise, för vilka de båda nominerades till Bästa skådespelerska, som var den sista filmen hittills där två huvudaktörer i samma film nominerades i samma kategori. Filmen visar hur dessa två tar selfies långt innan det blev en vanlig sak för alla. Spola fram till idag, och de gör det fortfarande. 

Kiernan Shipka och januari Jones

Med huvudrollen i AMC-serien ”Mad Men” från 2007 till 2015 spelade Jones Don Drapers ex-fru Betty och Shipka spelade sin dotter Sally. Dessa två bilder togs med nästan tio års mellanrum. 

Nick Lachey

Den tidigare medlemmen av pojkebandet 98 grader och ex-make till popsångaren Jessica Simpson är fortfarande involverad i musikbranschen, han är för närvarande värd för showen ”America’ s Most Musical Family” på Disney channel, och är också värd för Netflix-showen ”Love is Blind” med sin fru Vanessa. 

Robert Irwin

Son till den sena ”Crocodile Hunter” Steve Irwin, 17-årige Robert ser inte bara ut som en exakt kopia av sin far, men har också all sin karisma och showiness. På dessa bilder, tagna med tio års mellanrum, är han med sin äldre syster Bindi, som blir en kändis i sin egen rätt.

Bindi Irwin

Kanske inte överraskande namngavs Steve Irwins dotter efter sin älskade kvinnliga krokodil i Australian Zoo. Hon väckte först uppmärksamhet efter att ha hållit ett lovtal vid sin fars begravning vid 8 års ålder. År 2015 vann hon den amerikanska versionen av Dancing with The Stars och är för närvarande domare på den australiensiska versionen. På den första bilden är Bindis Mamma Terry gravid med Robert. Bindi återskapar ett foto med sin man Chandler. I mars 2021 födde hon en dotter, Grace. 

Will Smith

När beslutet fattades att skapa en ny Prince of Bel-Air för Will Smith tog producenterna en risk. När allt kommer omkring, medan Smith lyckades som rappare, spelade han aldrig i någonting. Men det lönade sig, och idag är han en av de största Hollywoodstjärnorna på planeten. Det första fotot är en skärmdump av sitcoms öppningskrediter, medan rekreationen gjordes med Ellen DeGeneres.

Dwayne” The Rock ” Johnson

Medan Johnson är den mest lukrativa brottare som blev skådespelare genom tiderna, hade han en ojämn start i WWE (då känd som World Wrestling Federation). Trots att han var starkt befordrad som nästa stora stjärna under pseudonymen Rocky Maivia, fans var inte imponerade. Men så snart han antog bilden av en fräck dålig kille blev han den legend han är idag.

Upptagen Phillips

Den begåvade skådespelerskan, som för närvarande spelar huvudrollen i streamingtjänsten Peacock original Girls5eva, fotograferas med sin dotter Birdie, som föddes för henne med sin man och manusförfattare Mark Silverstein när hon var liten och igen vid 12 års ålder. 

Janet Jackson och Keshia Knight Pulliam

På det första fotot fotograferas Jackson, som börjar bryta igenom som popstjärna just nu, med Knight Pulliam, den yngsta dottern på Cosby-showen. De träffades igen 2019 för den andra bilden. Skådespelerskan sa att om en biopic om Janet någonsin görs, avser hon att skildra sångaren. 

Raketnica Blog